fbpx

De ce noi?

Echipa de PROFESIONISTI;

Experienta in domeniul EVENIMENTELOR;

Ne deplasam ORIUNDE in tara;

Servicii COMPLETE;

93% dintre voi spun ca ar REVENI.

 

Consultant

Un CONSULTANT cu EXPERIENTA are grija ca serviciile contractate sa se ridice la standardele dorite. Pentru linistea ta, IN ZIUA EVENIMENTULUI iti putem oferi IN TIMP REAL informatii/ fotografii pe WhatsApp despre stadiul implementarii

Profesionalism

De la prima interactiune si pana la prestarea serviciului, te poti baza pe o echipa de profesionisti.

Consultanta

Ne asiguram ca iti oferim CONSULTANTA de care ai nevoie astfel incat sa beneficiezi de toate Avantajele colaborarii cu o firma organizare evenimente. Astfel, INTELEGEM corect care sunt ASTEPTARILE TALE. Si STIM exact CE AVEM DE FACUT!

Disponibilitate

Iti stam la dispozitie cu orice informatii ai nevoie pe tot parcursul colaborarii. Chiar si dupa

Experienta

Beneficiem de Experienta necesara pentru organizarea evenimentelor: Nunta, botez, petreceri corporate. Gratuit va asteptam la numarul de telefon 0741.615.206 sau pe facebook https://www.facebook.com/FamousBooth.ro

Disponibilitate

Iti stam la dispozitie cu orice informatii ai nevoie pe tot parcursul colaborarii. Chiar si dupa

CREDEM CĂ UN PHOTOBOOTH ESTE DOAR O UNEALTĂ, AMINTIRILE ȘI EXPERIENȚA TRĂITĂ SUNT CELE CE CONTEAZĂ.

Credem și facem lucrurile ca și cum le-am face pentru noi. Sau mai bine spus, ca și cum ne așteptăm să fie făcute pentru noi. Și avem așteptări mari.

Credem că măsura unui serviciu nu este prețul. Ci senzația că ți-a economisit timp, încrederea și convingerea că ai făcut alegerea corectă și cât de dispus ești, ca după eveniment, încă să mai saluți cu drag persoanele implicate.

Close Menu
Call Now Button