fbpx

Cum comand?

Rezervare

Pentru rezervarea serviciilor se achita o plata partiala de minim 30% din valoarea totala a comenzii.

Locatii

Putem onora evenimente in orice localitate din Romania, indiferent de distanta. Locatii fara taxa de transport: BUCURESTI, ILFOV.

Plata

Plata partiala se poate achita prin transfer bancar sau depunere cash la banca si veti primi prin e-mail contractul si factura fiscalam, sau direct la sediul nostru.

Evenimente

Ne adresam tuturor tipurilor de evenimente in care distractia isi ara locul. Nunti, botezuri, evenimente corporate, balul bobocilor, etc.

Diferenta

Diferenta de plata poate fi achitata la eveniment sau daca doriti sa nu aveti grija banilor in ziua evenimentului, se poate achita cu cateva zile in avans, prin banca.

Meniu personal

Pentru serviciile noastre este necesaara prezenta unui operaror. dar NU trebuie insa comandat meniu suplimentar pentru personalul nostru.

New PhotoBooth

Fii pregatit pentru noul trend si rezerva astazi o cabina foto, incepand de la 1000 lei.
Indiferent daca doriti o cabina foto pentru organizarea unei nunti, unei petreceri aniversare, a unui botez sau a unui eveniment corporativ, aceasta este cu siguranta un MUST HAVE pentru orice sarbatoare.

Daca nu ati avut ocazia sa experimentati pana acum, speram sa va conectati in curand!
Oferta o personalizam in urma discutiilor cu dumneavoastra pentru a crea cadrul specific fiecarui eveniment.
Cabina foto aleasa poate fi un cadou din partea celor apropiati pentru a crea un moment artistic, iar oferta noastra de servicii va fi adaptata impreuna cu dumneavoastra.

 

Close Menu
Call Now Button